Söker du guide i Hälsingland eller Gästrikland?

Välkommen!

AKTUELLT!

***

Nästa kulturresa

"Intryck - Uttryck - Avtryck":

söndag 15/9!

Mer info kommer snart!

Gör din intresseanmälan redan nu för att inte missa din plats! Bussen är redan halvfylld. 

Klicka här för kontakt!

***


***

Hälsingegården Ystegårn, sommaren 2024!

***

***

AKTUELLT!

***

En spännande och dramatisk promenad med den förödande stadsbranden år 1869 i fokus! Stora som små sällskap (minst 2 personer) är välkomna att göra förfrågan här eller via Salver!

***


***
***

Vi arrangerar och paketerar din vistelse i vårt vackra Hälsingland och Gästrikland enligt ditt önskemål, alternativt skapar en spännande och intressant resa, en eller flera dagar; allt med en personlig touch! Alternativen och besöksmålen är oändliga; vi har våra vackra Hälsingegårdar som är ett av Sveriges 15 världsarv. Här finns medeltida kyrkor, fiskekapell, järnbruk, museer och intressanta stadskärnor. Inte att förglömma vår vackra natur med vandring, svampplockning, skogsbad med mera.

HälsingeGuide.se

GästrikeGuide.se

Söker du dina svenska rötter? Vill besöka miljöer där dina förfäder vistats eller växt upp? Kanske du vill ha hjälp med ditt svenska släktträd eller rentav arrangera en släktträff!

EmigrantGuide.se

Oavsett vilka dina avsikter och önskemål är vill HälsingeGuide.se ge dig en oförglömlig och spännande resa.

Inom företaget finns stor erfarenhet från resor arrangerade för personer med hörselnedsättning och andra funktionsvariationer. 

Carina, Ninni och Carin är auktoriserade guider och även nationellt certifierade via SweGuide, branschorganisation för guider.

Företaget är anslutet till Visita.

***